start.jpg
Către pagina de intrareCătre pagina de intrare ContactContact Trimite pagina pe e-mailTrimite pagina pe e-mail Versiune pentru tipăritVersiune pentru tipărit Adaugă bookmarkAdaugă bookmark Harta site-uluiHarta site-ului
 
 

DEZVOLTAREA SI SPRIJINUL AFACERILOR

Credem in dezvoltarea continua a afacerilor si incercam sa livram programe si strategii optime companiilor care doresc sa creasca pe piata romaneasca. Indiferent de natura provocarii sau de industrie, BUSINESS DEVELOPMENT GROUP poate pune la dispozitie o solutie completa si economica, asigurandu-se ca toti clientii nostri isi ating obiectivele de afaceri.

SERVICII DE INTRARE PE PIATA

Colaboram strans cu firme straine pentru a planifica strategia lor de afaceri in momentul intrarii pe piata romaneasca. Punem la dispozitie informatii de piata esentiale si asistenta locala, in vederea facilitarii procesului de intrare pe piata si a valorificarii intregului potential al noilor oportunitati de afaceri. Solutiile noastre sunt creative, practice si sustenabile, cu rezultate masurabile care ofera clientilor nostri o pozitie sigura in mediul de afaceri romanesc.

EVENIMENTE COMERCIALE SI PROMOVAREA AFACERILOR

Evenimentele de promovare a relatiilor comerciale permit clientilor nostri sa exploreze noi piete, sa identifice noi oportunitati de afaceri si sa stabileasca legaturi durabile cu distribuitori, agenti si parteneri din piete straine strategice. La solicitarea institutiilor comerciale straine, BUSINESS DEVELOPMENT GROUP organizeaza diferite evenimente in Romania si in tarile invecinate, Bulgaria, Ungaria, Moldova.